Logo

झूला पड्यो है कदम्ब की डार(Jhula Padyo Hai Kadamb Ki Daar)

झूला पड्यो है कदम्ब की डार(Jhula Padyo Hai Kadamb Ki Daar)

झूला पड्यो है कदम्ब की डार,

झुलावे ब्रज नारी,

ब्रज नारी रे ब्रज नारी,

ब्रज नारी सखियाँ सारी,

झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,

झुलावे ब्रज नारी ॥

रेशम की सखी डोरी पड़ी है,

मोतियन से कैसी पटरी जड़ी है,

वा में बैठे युगल सरकार,

झुलावे ब्रज नारी,

झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,

झुलावे ब्रज नारी ॥

मधुर मधुर श्याम बंसी बजावत,

बंसी बजावत रस बरसावत,

नन्ही नन्ही पड़त है फुहार,

झुलावे ब्रज नारी,

झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,

झुलावे ब्रज नारी ॥

श्याम राधिका झूला झूले,

गोपी ग्वाल देखे फुले,

सब गावत है मल्हार,

झुलावे ब्रज नारी,

झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,

झुलावे ब्रज नारी ॥

झूला पड्यो है कदम्ब की डार,

झुलावे ब्रज नारी,

ब्रज नारी रे ब्रज नारी,

ब्रज नारी सखियाँ सारी,

झूला पड्यो हैं कदम्ब की डार,

झुलावे ब्रज नारी ॥

Jhula Padyo Hai Kadamb Ki Daar Bhajan in English

Jhoola Padyo Hai Kadamb Ki Daar,

Jhulave Braj Nari,

Braj Nari Re Braj Nari,

Braj Nari Sakhiyan Sari,

Jhoola Padyo Hain Kadamb Ki Daar,

Jhulave Braj Nari ॥

Resham Ki Sakhi Dori Padi Hai,

Motiyan Se Kaisi Patri Jadi Hai,

Va Mein Baithe Yugal Sarkar,

Jhulave Braj Nari,

Jhoola Padyo Hain Kadamb Ki Daar,

Jhulave Braj Nari ॥

Madhur Madhur Shyam Bansi Bajavat,

Bansi Bajavat Ras Barsavat,

Nanhi Nanhi Padat Hai Phuhaar,

Jhulave Braj Nari,

Jhoola Padyo Hain Kadamb Ki Daar,

Jhulave Braj Nari ॥

Shyam Radhika Jhoola Jhoole,

Gopi Gwal Dekhe Phule,

Sab Gaavat Hai Malhaar,

Jhulave Braj Nari,

Jhoola Padyo Hain Kadamb Ki Daar,

Jhulave Braj Nari ॥

Jhoola Padyo Hai Kadamb Ki Daar,

Jhulave Braj Nari,

Braj Nari Re Braj Nari,

Braj Nari Sakhiyan Sari,

Jhoola Padyo Hain Kadamb Ki Daar,

Jhulave Braj Nari ॥

........................................................................................................

संबंधित लेख

HomeBook PoojaBook PoojaChadhavaChadhavaKundliKundliPanchangPanchang